Maicroft, Nie zaczynaj wojny :diabelski_usmiech Przeciez bylo ostatnio zawieszenie broni :szeroki_usmiech
Głęboki montaż radia w O2
Zwiń
X
-
Głęboki montaż radia w O2
Kupiłem sobie (już prawie) ot takie radyjko, a że przeraził mnie kiedyś widok rządku samochodów z wybitymi szybamii na parkingu pod moją pracą, chciałbym zamontować radyjko w jego miejscu, głęboko (podobno trzeba coś tam wyciąć) i zakryć zaślepką. Sam tego nie zrobię, a jedna firma zawołała 250 PLN w górę. Możecie polecić kogoś z Warszawy lub okolic, kto zrobiłby to taniej, ale też fachowo?
-
-
A czy ktoś na stałe przykręcał radyjko. Mój kumpel kiedyś przykręcił śrubami i jak by ktoś chciał wyjąc to musiałby rozkręcić cały kokpit.
Z drugiej strony wkurzony złodziej może ci zrobić małą demolkę w samochodzie w ramach rewanżu.
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
Heh, bo o trzynastej z minutami, kiedy jechałem zamontować radio do Grodziska, jeden palant wjechał mi w kuper. Na pewno nie doszłoby do tego, gdybym jechał z Ursusa do Ursusa... :-) A teraz już wiem, że światło pomarańczowe znaczy "jedź szybciej"...
[ Dodano: Sro 08 Mar, 06 06:35 ]
Zamieszczone przez autorusA czy ktoś na stałe przykręcał radyjko. Mój kumpel kiedyś przykręcił śrubami i jak by ktoś chciał wyjąc to musiałby rozkręcić cały kokpit.
Komentarz
-
-
no słabo :-( jezdzą jak debile,tez kiedys mialem taką sytuacje ale udało sie kolesiowi wychamowac-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
A ja po rozmowach z gostkami w Mielcu doszedłem do wniosku że :
- trzeba ubezpieczyć radyjko np warta 15% i masz z bańki.
- jak wciśniesz głęboko albo przykręcisz na chama, i złodzie się wkurzy to takich ci w
samochodzie szkód narobi ze koszt radyjka juz nie mówiąc o koszcie ubezpieczenia to
będzie pikuś. Wyobraź sobie co można zrobić śrubokrętem w samochodzie jak ktoś jest
na ciebie wkur....)
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
[quote="autorus"]A czy ktoś na stałe przykręcał radyjko. Mój kumpel kiedyś przykręcił śrubami i jak by ktoś chciał wyjąc to musiałby rozkręcić cały kokpit.
Przykręcałem. Blaupunkt (chyba było Koln) ma na środku z tyłu radia nagwintowany otwór o ile pamiętam M5. Krótka śruba z obciętym łbem, zakontrowana nakrętką, jak włożysz radio ze śrubą - wchodzi ona do jakiegoś elementu konstrukcji w Oc1 i tylko trzeba złapać z drugiej strony nakrętką. Dostęp od strony pasażera z dołu. Robiłem to 5 lat temu więc dokładnie nie pamiętam, ale chyba ponad godzinę mi zajęło.
Komentarz
-
Komentarz